Coaching

Vanaf het moment dat ik bevoegd was om les te geven heb ik accordeon en pianoles gegeven aan zowel beginners als gevorderden. Dat doe ik desgevraagd nog steeds! Allerlei muziekstijlen komen hierbij aan bod: klassieke muziek, volksmuziek, lichte muziek, populaire muziek. Van Bach tot Piazzolla.

Voor degenen die accordeonles willen hebben, bestaat er ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen piano-accordeon of knopaccordeon. Bij knopaccordeon kun je zelfs kiezen tussen de zogenaamde B-griff of C-griff applicatuur. Naast de volksmuziek uit de hele wereld ben ik gespecialiseerd in Balkan, Keltisch en Tango. Ik speel zelf op een bayan met C-griff zoals in Frankrijk en Scandinavië.

Aan conservatoriumstudenten of vergevorderde amateurs bied ik de mogelijkheid om zich door mij te laten coachen. Naast interpretatie, speelstijl en programmering heb ik ook op het gebied van mentale voorbereiding op concerten en voordrachten veel ervaring en expertise. Mede hierdoor hebben verschillende conservatoriumstudenten mooie examenresultaten behaald.

 Ad de Jong Muziek Lijsterbeslaan 25, 5056XH Berkel-Enschot, tel. 013-5331634, Mob. +31 (0)637611040 © Ad de Jong 2016